Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns lite så här....


Höstaning

Gula löv
plötsligt på
en gren...
i augustisolens
sken...

en känsla
av höstaning
det är...

Rönnbären
hänger så
vackra i trädet
som jag från
min franska
balkong ser....

en känsla
av höstaning
det är...

Augustikväll
och mörkret
omsluter mig,
lamporna tänds
åter igen i
våra fönster...

en känsla av
höstaning det
är....

regnet faller
och vinden
rör om i
träden utanför
våra hus...

en känsla av
höstaning
det är....

från köket sprids
dofter av sylt
och saft....

en känsla av
höstaning det
är....

besöker
stranden i
sensommartid,
det är tyst...
av sommarfåglarna
hörs inte ett knyst...
naturen går in
i en lugnare fas....

en känsla av
höstaning det
är...

080818




Fri vers av sajo
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 16:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nu får man aningar om höst..och som du målar upp det behöver man inte gå ut för att se det framför sig..enormt snyggt!!
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
"Höstkänning", som Ola Magnell gjorde en platta som heter.

Fint skildrat av dig här, Sajo-nara.
2008-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, visst, mot
höst det bär
men jag vill ha
kvar, sommaren
än här... .. .
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo