Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sådant är livet som idrottsman eller idrottskvinna...


Idrottsman/Idrottskvinna

Att vara idrottsman betyder
både medgång
och medgång...

förväntningar vi
har...

men ibland
händer det,
normalt med
tårar,

K* ommer tillbaka igen....

A* tt du talar ut i teve
och säger....

L* ivet som idrottsman är
sånt här, ändå bland
dina tårar ett....

L* eende du oss ger...
jag ska inte ge mig....

U* nderbar du är och bjuder
på dig själv...

R* ysare du oss gav....

Men vi tänker på dig alla...

080818




Fri vers av sajo
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo