Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ghastly

Ghastly är ett spöke. Det hörs på namnet.
Eller nej. Han är ett minne.
Han ser ut som en människa av kött och blod.
Men han är död.
Eller, han och han. Den, kanske man skulle säga.
Han kan bli vad han vill.
Även en hon.
Ghastly är ett minne i ditt sinne.




Övriga genrer av Tricia Johansson
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 20:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt!
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
En vålnad? En skepnad? En zombie?
Ghastly betyder ju förskräcklig.
Och man kan vara levande död.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson