Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A


du och ingen annan

när ingen annan finns där,
finns du där för mig,
du gör inget,
du bara är,
gör mig glad utan problem,
får mig att le åt allt och ingenting,
du är solen då allt är svart,
du är himlen,
du är allt,
känner dig,
men inte på samma sätt som alla andra gör,
jag kan prata med dig utan problem,
kommer aldrig glömma,
varken dig eller oss,
du får mig att le när allt känns dött.




Fri vers av FridaR93
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 22:39



Bookmark and Share


  stuckNReality
visst är han.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

FridaR93