Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testofest

ÅH. halleluja.
du rider på en våg av ditt muskelbyggande.
regnbågens alla färger, delfiner i trippelvolter.
WOW.
du leker kysslekar med din tunga. pratar om testosteronets godhet.
glaspärlor trillar ur din mun.
stjärnbefäster ditt färgglada comic sans.
AH
bara ett adhd-knull kan ge mig känslan av bollbad
YEAH
ditt barnansikte styr världen
det är du och teletubbies lekande i mitt tutt-landskap.
MM!




Fri vers av enaning
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 23:14



Bookmark and Share


    bedragare
barnansikte.

mycket bra.

jag saknar dig mycket.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

enaning
enaning