Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!!I N T E G R I T E T!!!





öHHHH........ arrogansen, nonchalansen....

bristen på
RESPEKT för INTEGRITETEN!!!


(GANSKA MYCKET FÖREKOMMANDE I S V E R I G E)

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-19 05:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Viktigt!!!!
2008-08-21

  korpfjäder
...och även utomlands på många håll.
Tror det är en massa försvar för den farliga kärleken du vet....Man kan ju bli sårad.
2008-08-20

  Angeldust
kan bara hålla med..sant det du skriver.kram Tinny
2008-08-19

    EMITSTI
Viktig text!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP