Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal goding.


På önskelistan:


en snurrande plasthäst (eller en plasthund eller en plaststruts
eller vilket snurrande plastdjur som helst)
sockervadd och ta mig tillbaka till då

det var spunnet socker,
det var karuseller där inte storleken hade betydelse
, storleken på oss – vi
kunde vara små
och vi kunde vara så jävla stora
vi var så stora, vi var hela världen
eller världen var vi

och sedan
BAMBADABAM KRASCH!
bara
sådär

.

sockervadd i handen karusellen snurrar runt jag vill dit igen jag vill jag vill jag vill
jag vill ha en snurrande plasthäst när allting annat går för fort,
rosa fluff i munnen som är spunnet socker som tar mig tillbaka tar oss tillbaka
och så magin, vad som helst som tar mig tillbaka till känslan som var
för det var någonting,
ett väldigt särskilt någonting

det var inte bara sockret som spann ihop oss




Fri vers av Melin
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melin