Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En speciell poet som jag tror detta vet...


En kul stund

Till en speciell
poet...
som jag tror
det vet...

du är
en fena att
finna ord...
som passar
in här på denna
sida som finns
i vår Nord...

tänk vad
några timmar
kan gå fort...
Dig glömmer
vi inte bort....

kul att läsa
Dina svar...
på våra texter
som vi
poeter och skrivare
har...

vi är många
från norr till
söder...
som skriver så
pennan eller
tangentbordet
glöder....

men tack nu
för att Du
roat oss
denna stund...
nu kan jag
inte hitta på
något mer
för någon minut,
timma eller sekund...

080819




Fri vers av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 16:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S å gott att se
A tt jag kan ge
J ust Dig nått
O ch Du tycker
* det är gott!
Tack: S*A*J*O!
************
2008-08-19

  * Ammi *
bra rim och reson... *L* du menar förmodligen vår kära Ewa-Britt ...?
2008-08-19

  Fånga dagen
Bra rimmat med orden
undrar vem du din beundran skriver ?
mvh Anna-Karin
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo