Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst försöker man glömma, man skjuter upp det med all rätta. Idag ska jag le, hoppas jag i allafall.


Le nu, sorgerna finns kvar

Glöm sorgerna
Glöm dem stilla för ett tag

Det finns nog att sörja över
Utan att du ska finna fler

Le nu ett tag
Ta itu med dem senare

Skjut upp dem
Ta det imorgon
Eller dagen därpå

Du behöver le nu
Le

Sorgerna försvinner inte
De finns kvar där du lämnade dem sist

Så glöm dem
Försök tappa bort

Men de hittar dig till slut igen
Så le nu
Le då du kan

För snart är det de som försvinner

För sorgerna finns kvar
Men leendena är borta

Le nu
Sorgerna finns kvar




Fri vers av Andunelen
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen