Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kort jag hittade som min mor skrivit och då föddes dessa ord....


Sidensvans

Rönnbären tycks
smaka gott...

Silhuett mot
skymnings himmel....

080819




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 17:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord som blev
som en vacker
tavla!!!!!!!
*************
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo