Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går ju så fort....


Veckans dagar

M*å nga nu....

T* i ll skolan eller arbete gå....

O*n t i min reumatiska kropp...

T*o fflor på mina fötter i tidig
morgongryning....

F*r ihet lockar mig och kanske
dig...

L*ö ser korsord och njuter av
en läsvärd bok....

S*ö ker och finner siffran sju
som hör till denna text....

080819




Fri vers av sajo
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 19:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ö:et *-nan
vad blev det
av detta, Du
berätta!
***********
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo