Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan man det uppleva....


Blå färg

Vid horisonten
blånande berg....
vilken vacker
färg....

En sten av
slagg jag
plockar opp
den är så
vacker och
visar mig sin
blåa färg....

Sommarhimmel
så vacker du
är i ljusblå färg...

Siljan har en
sådan vacker
blå färg
i sensommartid..

Klarblå himmel
så vacker du är
i höstens tid...

080820




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 17:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!!!
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Blått är en vilsam färg.

Mycket fin dikt, Sajo.
Jag upplever att du förändrats i ditt skrivande.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo