Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan upplevas så här...


Nyfikenhet

Smyger försiktigt
utför trappen....

ögon bakom
en gardin....

080820




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 17:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är inte roligt
att ha det så
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Som The Pillisnorks sjöng: "There´s paranoia in Belfast, in Belfast"
Eller Zeke Varg: "Paranoia City"

Det är en sådan atmosfär dessa spioner åstadkommer.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo