Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man läst en bok och vill göra något eget....


Jag har börjat

Efter att
ha funderat
ett tag...

så är
svaret så
här gjorde
jag...

jag har
börjat
skriva en
barnbok
om en
tomte från
min barndomsby..

jag har börjat
med att skriva
stödord i
marginalen på
ett papper....

och nu
flyger fingrarna
fram över
tangentbordet...

pennan tar jag
till vid behov...

just nu känner
jag så här
tänk att jag
äntligen har
börjat...

080820




Fri vers av sajo
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 18:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skriv på
när lusten och glädjen
för skrivandet finns
2008-08-20

  Fånga dagen
Vad roligt
jag skulle vilja ge ut en diktsamling men det är så dyrt
får vänta
mvh Anna-Karin
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo