livet är kort --->haregott!
lets Rocknroll för Guds skull!!
seså sätt på nån shysst music nu
& upp & MOVE your HIPS
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet är kort --->haregott!
lets Rocknroll för Guds skull
!!
seså sätt på nån shysst music nu
& upp & MOVE your HIPS



F U C K --> poesin & konsten!----------->





------------------------------> Lets DANCE!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 22:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Lena

Jag tror det kommer MER & BÄTTRE konst & poesi om vi dansar och släpper loss vi soff-potät-nörd-poeter! : )
2008-08-20

  Lena Krantz VIP
Skulle nog vara kalas för soffläsket om inte annat...hi hi

Fast man KAN göra både ock...dock inte samtidigt kanske
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP