Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå, jag ber dig gå
vänd dig inte om
titta inte på mig
har du inte gjort tillräckligt?

gå, snälla gå
jag vill inte att du ska se mina tårar
det räcker
du har gjort tillräckligt

gå, varför går du inte?
var det inte det du ville?
varför står du kvar?
snälla, gå jag orkar inte mer




Fri vers av Lindushi
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi