Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan kännas så här....


Morgonstund

Morgonstund, vaknar
och sträcker på min
reumatiska kropp...
lyssnar på radion
en stund innan
jag går opp...

Morgonstund, står
vid min franska
balkong ser ut
på molnen som
är grå...
men någonstans
där ovan är
himlen blå....

Morgonstund för
mig själv, jag
njuter av en
kopp te och
läser tidningen
vid mitt
frukostbord....

Morgonstund
tillsammans med
min älskade vän,
en känsla att
inte vara själv...

080821





Fri vers av sajo
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-21 07:59



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Morgonen lever i oss alla... Hälsar vännen Fredrik
2008-08-21

  berxper
Vilken mysig beskrivning av morgonstunden.
"men någonstans där ovan är himlen blå..." - ett härligt positivt synsätt!
Som blir en känsla av närhet.
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo