Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här....


Efter regnet

Blåa fält...
gyllengult kors...

sveriges flagga
jag ser...

080821




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 18:22



Bookmark and Share


  madigan
Förtjusande!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo