Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


Uggla

Arbetar så
flitigt nattetid....

En känsla
av klokhet....

080821




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 22:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är den tillägnad Magnus?
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo