carpe diiiiiiiiiiiiem" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
carpe diiiiiiiiiiiiem


for G O D S sake DO IT... DO IT today!!!




gör det idag

do it

eller iallafall snart

imorgon

nästa vecka

LEV!

gör det du DRÖMMER om

och innerst inne längtar efter!

där här ÄR l i v e t

sen är du jävligt död

älska

hitta ditt jubel

det finns där innerst inne

ditt kreativa utlopp  

livet är kort

haregott!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-22 05:10



Bookmark and Share


  aftermath
ja låt oss sprida de orden - oavbrutet
viktigaste ämnet det här
inget trivialt
bara djävligt sant
2008-08-22

    sunnanvind
Tar det här till mig idag! Låter så rätt o jag fylls av en bubblande härlig känsla av din text!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP