Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min närhet finns detta....


Kärleksbeskrivning

I ögonen
jag ser...

Som en
skimrande kristallvas....

080822




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 1618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 07:58



Bookmark and Share


  Smurfan
Kärleken övervinner allt
:) Gillar!!!
2008-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken förskönar tillvaron.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo