Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här...


Varje dag

Varje dag
en morgon
man ser gry...

Varje dag
lär man sig
något nytt....

Varje dag
trots min
reumatiska
kropp...
jag går opp...

Varje dag
är speciell,
ingen dag är
den andra
lik...

Varje dag
njuter jag av
naturen som
finns i min
närhet...

Varje dag
betyder mycket,
att bli accepterad
för den man är....

Varje dag
är en gåva....

080822




Fri vers av sajo
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2008-08-24

  Smurfan
Var dag var morgon ny.. så fin..
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo