Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg till min arbetsträning


2 små hästar

Natten har
varit lite
småkylig
och det sprids
en doft av
daggvåt natur....

på väg till
min arbetsträning
så ser jag två
små hästar
i en hage fylld
av dagg....

två små hästar
den ena är ljus,
den andra är
ljus med ett inslag
av mörkt brun....

två små hästar
i sin hage, de har
ju varann...
kanske de kärleken
fann...

två små hästar
som ser ut att
må så gott...
då de stilla och
lugnt går runt
i sin hage och
betar...

två små hästar
är en rogivande
bild....

080822




Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 14:53



Bookmark and Share


  Smurfan
Det känns alltid bättre o va två än ena
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo