Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om dig

Grå dimma sköljande över vattnet
jag förnimmer ett sinne
mitt hjärta gråter

Blå himmel vandrar över nejden
jag upptäcker en aura
mitt huvud skriker

Svart blåst springer över skogen
jag ser en skugga
min kropp skakar

Vitt regn sover i luften
jag känner dig nära
mina ögon gråter


- en dröm, du är borta
för alltid




Fri vers av moln
Läst 392 gånger
Publicerad 2004-05-10 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moln
moln