Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är även fast många inte förstår det en dikt =) och den handlar egentligen inte om nåt alls eller kanske en kostym


Kostym

Igår när jag gick hem mötte jag en människa i grå kostym, var väldigt snygg, rent av vacker. Våra blickar möttes och vi gick vidare. Idag när jag gick hem mötte jag samma människa i blå kostym, var fin, rent av underbar. Våra blickar möttes, vi sa hej och vi gick vidare. Imorgon när jag går hem så kanske jag möter samma människa i kostym. Är lång, rent av stor. Våra blickar möts, vi säjer hej, vi stannar och pratar och sen går vi vidare.




Fri vers av moln
Läst 365 gånger
Publicerad 2004-05-10 21:44



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vardagens små överasskningar kan leda till osannolika händelser...tycker om din upprepning med de små variationerna...
2004-06-08
  > Nästa text
< Föregående

moln
moln