Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste vara bra jävla idiot för att bråka offentligt via dikter och kommentarer.... var finns ert privatliv....ni hänger ut er.


Ni kastar bara skit på varann och utnyttjar poeters sida till påhopp er emellan



En dikt kan spegla sig i sjön
av snökristaller


Den kan nudda vid förvanskade sanningar
av glömda minnen


Även en sanning svuren på lövbädd av heder
men inte genomskinligt burdust framtagen
som sårbar piska på ryggen.


Låt oss slippa dessa nakna våldtäkter av
krossade ord, som slängs som vilka lögner
som helst.


Jag vill inte veta allt vad som sägs och görs
mellan er, jag vill inte veta vem som sa vad och när,
jag skiter i hur mycket alkohol du inhanlerar,
jag bryr mig inte att kan knullar dig när du är glad.


LÅT BLI!





Fri vers av Dammråttan
Läst 445 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-22 21:27



Bookmark and Share


  LassO
Ett sämre sätt kanse, även om man då och då lockas...
2008-11-02

  Carl Thomas
jag har för mej att detta var ett fritt land och man kan säja vad som helst :)

men som många inte fattar är att ord också är ett vapen som kan skjuta snett.
2008-08-23

  Mats Henricson
Håller med....
2008-08-22

  Carola Zettergren
Bra rutet...mycket konstigheter ser man...
2008-08-22

  ßluie VIP
Mycket handlar om blockeringsfunktionen. Jag tycker det är ett svek mot människan. Din yttring är en grov förenkling i total avsaknad av nyanser, tyvärr.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Dammråttan