Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fågel som ännu hos oss är kvar...


Sädesärla

Sädesärla
jag ser dig
från köksfönstret
i tidig augustimorgon....

Sädesärla du
trippar runt
med din lilla
stjärt...

Sädesärla
än är du
kvar här
hos oss,
trots att det
sensommartid
är....

Sädesärla dig
har vi njutit
av sedan du
kom....

men allt går
ju så fort
snart är sommaren
över....
och du söderns
värme behöver...

Sädesärla så
vacker du är....

080822




Fri vers av sajo
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 10:11



Bookmark and Share


  Smurfan
Så vacker hoppas den kommer att finnas kvar
2008-08-23

  Annmargreta
Härlig beskrivning av en av våra finaste fåglar!
En reflexion om fåglar, det finns så få - mobilmasternas framfart verkar påverka fåglarnas förökning!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo