Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sensommartid


Förändringens tid

Sensommartid övergår
till höst....

jag sitter vid
köksbordet hos
min vän och ser
björken hur
den börjar
gulna allt
mer....

detta är verkligen
förändringens
tid....

olika färgnyanser
skiftar från
dag till dag...

förändringens
tid målar upp en
tavla för både
dig och mig....

080823




Fri vers av sajo
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 10:19



Bookmark and Share


  Smurfan
Nej, det är för tidigt än nu får vi njuta av mystiken en tid
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo