Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut Ur Ramen

”It’s the only way to fly”

Men så är det inte

Man kan flyga
I tanken
I anden
i hjärtat

eller där det varken är sömn
eller vaka

varken slummer eller dåsighet

Där väntar friheten

bakom tavlan
bortom vattnet
förbi stranden
över skogen

Himmel möter jord
och drömmar kan hållas i handen

kläckas som fågelägg under fingrarna

gråspräckliga
sköra

Vänta på mig där
jag kommer dit!

När tiden är mogen kommer jag

långsamt

trevande

men jag kommer

Och det kanske är det som händer
när man dör?

Ingen himmel
inget helvete
ingen karma
reinkarnation
skärseld

Bara upplöst i molekyler
och i drömmer

Ut
ur
ramen




Fri vers av Lilla V
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 17:05



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Vackert och sublimt :)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V