Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustimorgon den 24:e

endast fyra
grader varmt....

rönnbärsträd
i solens sken....

080824




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-24 21:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Trist med kyla. Och rönnbärens vittnesbörd, som är så tragiskt entydigt... Som ett varsel. Ett omen.
2008-08-24

  Smurfan
Så vackert!
2008-08-24

  thyra
Jag känner kylan och ser den röda färgen i rönnen! Fint!
2008-08-24

  Cris
Låter vackert kallt!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo