Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyligen inflyttad på servicehus


Min mor är på rymmen

Tänk vad bra mat och omsorg kan göra
för en liten gumma med nedsatt ork
nu kan man se henne skyndsamt köra
rollatorn på byns gator och torg

Enda smolket i bägaren kan vara
när ingen på servicehuset vet var hon är
hon skyndar iväg med rollatorn bara
för att motionera eller för att plocka bär.

Det kan inte vara lätt att förstå
varför någon annan skall lägga sig i
vad man gör och vart man väljer att gå
När man alltid har varit fri
att komma och gå som man vill.




Övriga genrer av kramea
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kramea
kramea