Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om en anhörig och hennes dotter


Sista resan

Hon satt där på sängkanten,
tittade på sin dotter med trötta ögon
i ett ålderstärt blekt ansikte
inramat med silvervitt lockigt hår.

Jag skall flytta, sa hon
Vart då, frågade dottern undrande
Jag skall flytta till himlen
var hennes svar.

Hon lade sig ner på sängen
bredde över sig täcket
sa godnatt och påbörjade
resan till himlen.




Övriga genrer av kramea
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kramea
kramea