Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg över ondskan




Hur förhålla sej till den här världen?

Med vilken taktik bemöta ondskan, hysterin, galenskapen, mörkret?


Jag säjer:

Flyg över det med Kärlekens lyftkraft  

Själen är större än världen
 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-08-24 23:07



Bookmark and Share


  KarinAmanda
Kärlek är starkare än allt ont!
All you need is love.
2008-08-28

  Mygg
JA SÅ är det!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP