Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överallt


myceltrådar

hans bleka hud är under hennes naglar
och
gror

små blågröna sticklingar
skjuter fram mellan fingrarna


mycel tvinnat bland muskeltrådarna nervtrådarna

små förflugna trådar i hennes hår


han slår rot
i hennes
buk

stora foderblad av hans hud trängs på insidan av hennes

han är ebola
han är AIDS
han är feber eller TTS eller TBC eller mikrovågor eller gasol eller bensin eller allt
som smälter kött och värmer kött och pulserar
i
flickan av kött

hans hud täcker hennes insida

överallt
i henne
är han




Fri vers av Luz
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luz
Luz