Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara och kännas....


OM

OM jag hade en
balkong skulle
jag ha blomlådor
fyllda med
underbara växter....

OM jag hade
en balkong
skulle jag ha
en egen vrå
med stol och
bord....
där jag
kan skriva
diktens ord...

OM jag hade
en balkong
skulle jag
stå där och
andas in
luften av
varje årstid
som har
sin egen
tjusning.....

Men jag
njuter
istället av
min franska
balkong,
där jag kan öppna
dörren i gryning
och skymning
för att njuta
av naturen
som här utanför
finns...

080825




Fri vers av sajo
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 07:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man tager vad man haver...
Hade själv en sådan då jag bodde på Brynäs.
Jag förstår emellertid inte varför allt som är pseudo och kvasi skall associeras med Frankrike.
2008-08-25

    Maria Malm
Det finns alltid många "om" här i livet..men om man tänker efter, så har man det som också är gott att ha.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo