Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan jag fann


Fyrklöver

Bland klöver
fyra blad....

önskar hösten
blir fin....

080825




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 14:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag med. Som i dag.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo