Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt landskap


Dalarna

D* alablå färg....

A* tt besöka Siljan och
dess trakter....

L* ockar många....

A* tt prova kulturens vägar....

R* ikligt med folkmusik tänker
på Orsa spelmän...

N* juter av mitt lanskap....

A* tt ta del av varje årstid
som har sin tjusning....

080825




Fri vers av sajo
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 15:52



Bookmark and Share


  madigan
Även mitt Landskap fast jag numera finns i Romboland :)
2008-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Och där finns de bästa karlarna...?
Glömmer aldrig hur jag fick lida sist jag citerade den sången, men jag tar risken...
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo