Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan upplevas så här....


Skymningstid

Försöker hålla
ljuset kvar...

Kommer in
genom fönstret....

080825




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är skymningstid i många avseenden.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo