Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A


ärlighet eller ?

kan man tänka sig
att drömmar kan bli sanna?
att man kan få känna glädje,
och le en hel dag
att veta att kanske en vacker dag
ja, kanske blir det du och jag.

jag vet inte vad jag ska tro,
är du seriös eller spelar du ett spratt?
jag hoppas att du inte driver
du är inte sån
du är mycket bättre än så
att se dig le sådär
gjorde mig alldeles knäsvag
snälla säg att du ärlig är.

det är ju du,
"du som får mig att le när allt känns dött"




Fri vers av FridaR93
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93