Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag på morgonen man inte ser långt....


Tisdag morgon 26:e augusti

Slår på radion
vid mitt köksbord
och lyssnar till
programmet
vaken...

sträcker på
min reumatiska
kropp och
nu är jag
VAKEN....

Står vid mitt
köksfönster
och ser ut
över vår
bruksort,
de vanligtvis
så blånande
bergen kan inte
anas längre...

för en vit
tjock dimma
har sakta smygit
sig in och
bäddat in naturen
med mjuk bomull....

bilden jag nu
har är att ovan
dimmornas bro
är säkert
himlen blå....

080826




Fri vers av sajo
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 07:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltid.
Det gäller att penetrera, deflorera.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo