Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla....


Dimman

Fjärilslätt dansat
över naturen....

Var befinner
jag mig....

080826




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 07:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tror du på Jesus har du klarhet inombords, dimman till trots.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo