Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en rabatt eller affär...


Rosen

Röd, gul
rosa, laxfärgad...

tre ord
man hör....

080826




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 20:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag älskar dig"?
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo