Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar roll

Att du ser på mig
I mina ögon
Spelar ingen större roll.

Att jag bryr mig om dig
För evigt, för alltid
Spelar desto störe roll.

Att du tigger om förlåtelse
på dina bara knän
Hjälper inte mot de synder,
du gjort.




Fri vers av Kajsa A
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa A
Kajsa A