Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrevs för ett par år sen då man var kär men för blyg för att ta kontakt. Men sånt är livet :)


Drömmen om dig



Jag vill men jag vågar inte.
Vill få dig.
Men hur?
Ska jag våga prata
eller ska jag vara tyst?
Om jag bara hade något vettigt
att säga.
Jag vet,
att börja prata är en bra början.

Du sitter så nära,
jag vågar inte.
Men en dag,
en dag ska jag våga!
Du ska få veta,
att du finns i mitt hjärta.
Bara det inte blir försent.
Den rätta dan är snart här.

Man måste vara optimist!







Fri vers av molndans
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:37



Bookmark and Share


  Jeanette
Fin..
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

molndans