Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mörk grusväg full av kärlek


det var en gång en flicka.
hon gick på en enslig grusväg
mitt i den mörkaste natt.
månen lyste klar och stjärnorna spelade sin melodi.
det var kallt ute och flickan svepte
sin kappa tätare om sin kropp.
en skugga uppenbarade sin från långt håll.
det var en mansgestalt
som hon genast kände igen.
en lång kyss och så vandrade de hand i hand
längs denna mörka grusväg.
värmen tog vid genom deras vilt dunkande hjärtan.
en lada uppenbarade sig.
de gick in.

halmen dotfade som bara halm kan.
de hade hela natten tillsammans...
...för sig själva...det var hon och han.




Fri vers av molndans
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans