Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man vill finnasd där för någon men tiden är inte den rätta...


till en vän forts.



hem du kom
och orden

dom försvann

helt spårlöst

det blev inget sagt
om vad jag för dig känner
din mur var hård och stark

inget man bryter på en dag
när det var längesen jag dig senast såg

men träffas ska vi säkert
och tiden få bli en del av lösningen

viktigt är
att det kommer mestadels från dig
för svåra saker är inget man kan tvinga fram
inte ens ur en nära vän.




Fri vers av molndans
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans