Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sthlm 2004


Drogad av kärleken



Precis som rökaren är beroende av sin cigarett,
är jag beroende av din hand i min.
Det känns så tomt att inte kunna vara nära,
ditt skratt,
din hud,
din röst.
Men jag kommer ju hem igen
och då vill jag ge dig
all den kärlek som finns inom mig,
för du är min älskling!








Fri vers av molndans
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-07-23 18:08



Bookmark and Share


  Jessi
:) Gulli gulligt!
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

molndans