Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En solig dag och ny vecka....


Vardagstips i augusti

En ny vecka
har börjat och
arbetsträningen
likaså....

vid morgonfikat
säger en av
tjejerna i helgen
hade jag
en underbar dag
ute i skogen och
njöt av lingonplockning....

mina timmar går
så fort där jag
arbetstränar...

hemma vilar jag...
ett tag...
men denna solskensdag....

gör att lingonen lockar
mig ut...
innan dagen är slut...

i min bil jag kör en
bit till skogen, min
kamera är med...

jag letar upp
lingonröda tuvor
och sätter mig
ner med en kopp te....

njuter av atmosfären...
och de röda bären...

min kropp fylls av
diktens ord så
medan jag sitter
här och skriver

tackar jag för
detta underbara
vardagstips i
augusti....

080827




Fri vers av sajo
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men...har du lingon i téet...???
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo