Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Datorernas värld...


Mail

På dataskärmen
texten läses....

Handskrivet brev
på hallmattan...

glädje i
min kropp....

080827




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 17:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Du vad kul...
Det skall jag
tänka på nästa gång!
Tack för tipset!
Brev på gång!
**************
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är härligt när folk hör av sig.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo