Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sommar fann jag några underbara broar att fotografera...


En bro

En bro
tar mig från
den ena
sidan till den andra....

En bro leder
över älvar och
vattendrag....

En bro
minner om
tider från
förr....

En bro
med stenvalv,
en hängande
bro eller
en bro som
flyter på
vattnet...

Broarna i
gamla stan
är något
jag nu
tänker på...

080827




Fri vers av sajo
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo